Burda defalarca yazmýþýmdýr.
Endekis yükselirken yükselmez ama endekis düþerken senin hisse en önden koþar deye
Hisse alýrsýnýz ve batarsýnýz.
Acý ama gerçek büüyle
Burda defalarca yazmýþýmdýr.
Endekis yükselirken yükselmez ama endekis düþerken senin hisse en önden koþar deye
Hisse alýrsýnýz ve batarsýnýz.
Acý ama gerçek büüyle
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ha bugün vobda terste kaldýk emme sýkýntý yok.
Nassa endekis bi þekilde yükselir ama senin hisse yükselir mi bilemem![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
olm ne annatýyon Bozkurt ..sabitler dururken ekstra trade de yapýyoruz ..mal gibi bakýyomu zannediyosun
sürekli biþeyler, laf itmeler ,sokmalar ,
puahhasssk
Pala nereye dönerse dönsün mabadý benim tarafta
palayla aramýza girme sakýn arada telef olma![]()
2 dene lönk kaldý kucakta, yabcak biþii yok
Her gün kazanmak olmuyor malesef
Ýyi tatiller
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ben Ankarada güneþli bir yaz günü spk daki bir sekreterin bu Ülkede Cumbaba dahil herkesten güçlü olduðuna canlý canlý þahit olduktan sonra düzenle mücadele etmeyi býraktým. Spk lisanslý biri olarak o güne kadar çok þey duyar yaw öyle þey mi olur der geçerdim.. Ama o gün öðrendim bu ülkede herþeyin mümkün olduðunu, bu iþi yapacaksam bir yatýrýmcýnýn kendisini yine yalnýz kendisinin koruyabileceðini o gün öðrendim. O gün bugündür de düzenle mücadele ederek enerjimi harcamýyorum.
11100 üstüne atamadý çok sert satýþ geldi.Bugün haberlerle ile destekli tam bir kusursuz fýrtýna oldu. 11100 üstüne atamazsa sýkýntý olabileceði çok belliydi ama bu kadarýný hiç beklemiyordum açýkçasý. iyi hafta sonlarý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yahu daha geçen gün, ismi bende saklý kalsýn
Þirketin biri altýn bulduk haberini piyasaya sürüp, gariban ky ye milyon milyon lotlarý kucaðýna býrakmadý mý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
1 liradan koza davetiye aldým 12 liraya satana kadar kaç kere taban kaç kere tavan gördüm hatýrlamýyorum. Bir avukat vardý sürekli açýklama yapardý. Ne günlerdi.
Chp nin iþlemcisine tutuklama kararý diye matriksten 3 kere haber geçti.
Piyasayý esas bozan bugün bu aþaðýdaki haber
https://www.borsaningundemi.com/habe...asyonu-1872284
Bir de haftaya perþembe cuma iddianame çýkacak deniyor.
Kredi-kaldýraç iþinden uzak durun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Haklýsýnýz Zdx&Lunar Soul baþarý kolay deðildir.
Kapanýþmetre þampiyonu çýtak dayuyu bile kýzdýrdýlar.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri