Emeði geçenlere teþekkürler. Ýyi akþamlar.
Emeði geçenlere teþekkürler. Ýyi akþamlar.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ABD'de Jeffrey Epstein'in, Donald Trump'a yönelik iddialarda bulunduðu e-postalar yayýmlandý
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP: ABO [AOJ AS3 BVM ESN KHF KRDMD LLA NDL RYA SLN ] ALLBATROSS PORTFÖY YÖNETÝMÝ A.Þ. Pay Alým Satým Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1516298
Dosyalar: Pay Alým Satým Bildirimi 2025-11-12
Özel Durumlar Tebliði (II.-15.1)'nin sermaye yapýsýna ve yönetim kontrolüne iliþkin deðiþiklikler ile ilgili 12. maddesinin açýklama yükümlülüðü, b) bendi, "Bir kurucuya ait yatýrým fonlarýnýn doðrudan veya dolaylý olarak ihraçcýnýn sermayesindeki payýnýn veya toplam oy haklarýnýn %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95'ine ulaþmasý ve söz konusu oranlarýn altýna düþmesi halinde kurucu tarafýndan, yerine getirilir." þeklindedir. Allbatross Portföy Yönetimi A.Þ'nin kurucusu olduðu yatýrým fonlarýnýn portföylerindeki Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayii ve Ticaret A.Þ. hisselerinde 11/11/2025 tarihinde 4.800.000 nominal hisse satýmý gerçekleþmiþ, bu iþlem sonucunda Allbatross Portföy Yönetimi AÞ.nin kurucusu olduðu yatýrým fonlarýnýn portföylerindeki Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayii ve Ticaret A.Þ. hisseleri sermaye pay oraný ve oy hakký oraný %5,2569 sýnýrýndan %4,6417'ye ulaþmýþtýr.
Kamuoyuna saygý ile duyurulur. Saygýlarýmýzla,
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bozkurtum þans her daim yanýnda olsun. Bugün kabul günüm sanýrým karnýma aðrýlar girdi gülmekten burada da yazayým tam olsun. Çok sevdiðim bir kardeþim var yakýn zamanda nakit lazým olabilir dedi geçen hafta bunu biraz nakte geçirdim ama dedim ki haftaya iddianame iþi var atlama bir yere.Bu cuma kapanýþta abi bir hisse aldým ama günü aldýðýmýn altýnda kapadý þimdi dedi dersem dalga geçersin haftaya satar kar eder söylerim.Ýyi peki dedim bu dün bir hopladý ama hala hisseyi söylemiyor.Bugün akþam seans kapanmýþ abi diyor bir þey dicem ama bana çok kýzacaksýn de bakalým ben 295 THYAO aldým. Önce inanmadým kýzdýrmak için yapýyor sandým.Bir baktým almýþ. Dicem o ki bak bugün piyasa + THYAO eksi.
THYAO topiðine de 4 kasým günü bir yazý yazmýþým onunda resmini çektim attým.
ne zýbarýp yatýyonuzgelsenize þu tükanýn baþýna
þimdi kardemir 20'ye düþer... 22 tl'den alma þansýnýz kaybedersiniz![]()
![]()
Yer Ýmleri