Pandemi zamaný elimde az bir miktar 8,8 den TMPOL vardý 15 liraya mý ne sattým ekranýmdan sildim. Þimdi gördüm fiyatýný þok oldum. Bu getirileri sürekli iþlem yaparak kazanmak mümkün deðil. Bin lot mal tutsan Çýtakýn hesap makinesi bile getiriyi hesaplamakta zorlanýr. Borsa çok para ile risk almak herkes için çok doðru deðil ama bazen az miktarla böyle riskler alýnabilir. Zaten bir kere þöyle bir getiri olsa ayýrýrsýn % 50 sini kenara kumar oynamadan kaldýraç kullanmadan yatýrým yapýlarak bu paralarý kazanmak mümkün.
Amacým kimseyi imrendirmek özendirmekte deðil.Ýnanýn bazen aklýmdan geçenleri bu topiclerde yazýp yazmama konusunda çok tereddütler yaþýyorum.
Geçen aylarda çok iyi bildiðim bir hisse bir arkadaþýmýn tanýdýðýna tüyo gelmiþ 5 lira kesinlikle almasýn dedim dinletemedik geçen gün 3,60 a teslim etmiþ malý inanýn edilen zararý burada söylemim benim bile içim cýz etti.
Bu kadar uç bir iþ bu. O yüzden disiplin ve sabýr bu iþlerde en az bilgi ve analiz kadar önemli.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri