Originally Posted by *Bozkurt Yakında başlığın ismini bile değiştirebilirim. Benim hisseler katlama yapar senin hisseler mecbur düşer deye ''oyununuzu iyi kurun stratejinize bağlı kalın yoksa Bahriyeliye fon olursunuz '' bu daha uygun olur
Originally Posted by bahriyeli ''oyununuzu iyi kurun stratejinize bağlı kalın yoksa Bahriyeliye fon olursunuz '' bu daha uygun olur Bu sefer kötü yakalandık herif kaldırıp daldırıp sokup çıkartıp duruyo tahtada hacim çok fazla oldu. Du bakalım
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bu sefer kötü yakalandık herif kaldırıp daldırıp sokup çıkartıp duruyo tahtada hacim çok fazla oldu. Du bakalım erg. mi aldın
yeni gördüm ..dün sormuşsun
Originally Posted by bahriyeli yeni gördüm ..dün sormuşsun Alınca imzaya yazmıştım, ben alınca herif löp diye verdiydi, demek ki farketmemişsin, yoksa dalga geçerdin, hemen hoşgeldin dediler deye Neyise ki, tekrar fışkırttırdı herif de dalga konusu olmadım
Originally Posted by *Bozkurt Bu sefer kötü yakalandık herif kaldırıp daldırıp sokup çıkartıp duruyo tahtada hacim çok fazla oldu. Du bakalım dert etme be bozkurtum herşeyin çaresi var .. Sende cin olabülür Uyanık cinci hoca. Videoların devamı için beğenip takip eder misiniz? #cincihoca #hükümet #keşfet puhhahasssk
Forum Rules
Yer İmleri