Artan

25,08 10 18:08
10,78 10 18:09
797,50 10 18:05
45,78 10 18:09
5,61 10 18:09
Artan Hisseler

Azalan

14,16 -9.98 18:09
2,98 -9.97 18:09
1,41 -9.62 18:09
51,50 -7.95 18:09
92,90 -7.29 18:05
Azalan Hisseler

İşlem

31.546.191.336,25 18:09
18.657.043.556,25 18:09
17.840.864.592,64 18:09
16.960.804.539,30 18:09
16.880.463.797,61 18:09
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Benim iki tahtam battı sıfırladım. Yine maaş artiklariyla giriştim çünkü kokuyu aldım. Tedirginliği atmak zor oluyor acaba mi diyorsun ama geçiyor. Aşırı tedbir yanlış yaptırıyor. Klasik karda beklememe durumu herkesin handikapi. Herkes teknik biliyor ama uygulamıyor. Bir de borsa basit birşey düşükten al yüksekten sat ama basit şeyleri uygulamak çok zor. Bunun için seneler geçmesi gerekiyor. 2005 te bu nedir diye ilgilendik, pandemi karımiz oldu. Ondan önceki onbes sene pişme zamaniymıs.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Biz altı kısık ateşde piştiğimiz için halen daha çiğ sayılırız.
    "Ne zaman üstad olcem ben yaww ? " .... derken ömür bitti.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Biz altı kısık ateşde piştiğimiz için halen daha çiğ sayılırız.
    "Ne zaman üstad olcem ben yaww ? " .... derken ömür bitti.
    Benim gördüğüm borsada ya da finansal piyasalarda üstad diye birşey yoktur. Kocaman bir galaksiyi çözeceğim diye birşey bence olmaz. Olabilse şu ana kadar bulunurdu.
    Pi filmini biliyorsunuzdur. Zaten cozmussen tanrıyı bulmuş oluyorsun[emoji3][emoji3]

Benim gördüğüm borsada ya da finansal piyasalarda üstad diye birşey yoktur. Kocaman bir galaksiyi çözeceğim diye birşey bence olmaz. Olabilse şu ana kadar bulunurdu.
    Pi filmini biliyorsunuzdur. Zaten cozmussen tanrıyı bulmuş oluyorsun[emoji3][emoji3]

https://www.beyazperde.com/filmler/film-13351/
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-54343/

Açıkcası ikisini de izlemedim dostum.

Sizin tavsiyeniz hangisi dostum ?

Ben zaman geçsin diye kafa kurcalamayan filmler izliyorum genelde.(bazen istisna oluyor.Tavsiye edersen izlerim.)

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-13351/
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-54343/

Açıkcası ikisini de izlemedim dostum.

Sizin tavsiyeniz hangisi dostum ?

Ben zaman geçsin diye kafa kurcalamayan filmler izliyorum genelde.
    İlk film. Nasıl izemedin yahu? Derhal izle.. siyah beyazımsı karışık ama nefistir kafa açar

İlk film. Nasıl izemedin yahu? Derhal izle.. siyah beyazımsı karışık ama nefistir kafa açar

Ya abi sn mert45 dostum beni filmlerden anlıyor diye lanse etti.Ben çocuklukda gençlikde kaldım .Kültür benim neyime.
    Hadi Mert dostum beni görmedi.Seninle görüştük de.Notumu vermedin mi abi ? Ben de entellektüel birikim olması mümkün mü ?

not:24 saat içinde izlerim kısmetse not aldım.
    Yalnız link verirsen sevinirim aradığımda hep " pi nin yaşamı "çıkıyor ."pi"yi izleyecek bir link bulamadım .(henüz)

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

Ya abi sn mert45 dostum beni filmlerden anlıyor diye lanse etti.Ben çocuklukda gençlikde kaldım .Kültür benim neyime.
    Hadi Mert dostum beni görmedi.Seninle görüştük de.Notumu vermedin mi abi ? Ben de entellektüel birikim olması mümkün mü ?

not:24 saat içinde izlerim kısmetse not aldım.
    Yalnız link verirsen sevinirim aradığımda hep " pi nin yaşamı "çıkıyor ."pi"yi izleyecek bir link bulamadım .(henüz)
    HDfilmbcehennemi de yoksa hiçbir yerde yoktur herhalde.. yıllar önce torrent falan izlemiştim.

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Saolasın sn mavşar dostum.
    Bizi de düşünenlerin olduğunu bilmek güzel.

Saygılar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •