-

Originally Posted by
*Bozkurt
Puahahahhahsssk
Senin kuşu Ayafisfis yakalamış ordan garaoğlanlar bunu tenhada gıstırıp donunu almış diye konuşuluyor kulislerde
Tam olarak kimse bişii anlatmıyo emme Ayafisfis uykumda oldu heç bişii hatırlamıyorum deye beyanda bulundu
Mevsimsel olarak ayı formundayım. İki gündür 24 saat uyuyorum. Hiç halim yok. Demir eksikliği var sanırım ilaca başladım. Yoksa gözüm açılmıyor. Para da suyunu çekti. Bedelliyi yatırdık. Mecburen bedelli yapacak oğlan yoksa tiki çarşafa dolaşır.
-
Bozkuş teyzem sen bana savaş mı açtın. Hayırdır yürek mi yedin. Hani seninle borsayı bırakıp petshop sekizshop açacaktık. Emlaga mama ismi sordum o gün bugündür meee diyip durur. Koyun işine mi girin diyi anlamadım.
-

Originally Posted by
sindoma53
Hafta sonu RTE nin faiz çıkışı ile ilgili ne Şimşekten nede ekonomi kanallarında yorumlama yok bloomberg cinerden kime geçti burada ters konuşan birşey anlatmaya çalışan bulamazsın artık

sindoooo........endeks çok güzel pirimlenecek bana göre........muhalif olursan seyrederssin.....objektif bak.......
-

Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
sindoooo........endeks çok güzel pirimlenecek bana göre........muhalif olursan seyrederssin.....objektif bak.......
tokatlı kaç yaşındasın sen
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bozkuş teyzem sen bana savaş mı açtın. Hayırdır yürek mi yedin. Hani seninle borsayı bırakıp petshop sekizshop açacaktık. Emlaga mama ismi sordum o gün bugündür meee diyip durur. Koyun işine mi girin diyi anlamadım.
Benle endekis vobda iddiaya girme, donunu alırım o da yetmezse aklını alırım, sonra meeelersin buralarda
-

Originally Posted by
mert45
PETKM e girim mi ..tüm forumun makus talihini değiştirim mi
spot 18.52
vadelisi 18.54
https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6955359
Ooovlum ..şindi PETKM tahtasını yapiyom ..konsantrasyonumu bozmaan 
10942.00
18.54
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
ayhan53
Slipler kırmızı mı

Forum satılınca erkeklere ayrı kadınlara ayrı reklam çıkıyormuş
Başkan önceden bakardık, slip dön neyin çıkardı
şimdi bakmadan bayanlara erkeklerde ğörünce dumur oluyon
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-

Originally Posted by
sindoma53
forum tüyomu veriyor diyorsun şortçu fazla diye

Ayıp olmasın diye de karartmışlar
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri