þimdi koyun nereden gelmiþtir nereden evrimleþmiþtir çakallar nereden kurtlar nereden ?
nuhun gemisinde mavi orkinosta varmýydý falan.
yazardýmda gerenk yok
![]()
þimdi koyun nereden gelmiþtir nereden evrimleþmiþtir çakallar nereden kurtlar nereden ?
nuhun gemisinde mavi orkinosta varmýydý falan.
yazardýmda gerenk yok
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
kýsavade üstad.. dolar topicinde biri vardý. sen bilmezssin viopta da hala yazýyor ama baþka topicde
sen bilmezssin... 3,6 dolar tl ken.
boyuna trolluk yapýyordu ozon tabakasý.
hergün shortluyordu dolar wc kaðýtý olacak.. abd nin borcu çok..abd batacak.. felan. dolar oldu 7 8 . boyuna bam bam.. shortluyor
sonra 17 tale olup ozun delinince .. tevbe ve istifrað edip vip endese geri döndü
sonra kkmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cilerde eklendi bunlara..
puaaaahahjdhff
yüzyýlýn icadý naralarý.. gözden ýþýldak fýþkýrtanmý dersin. lazerle duvarý delenmi .
reyizin en sevdiðim ve beðendiðim sözü.
-ben çobaným
reyiz üst düzey bir siyasetçi ...
![]()
hepinize bol egolar...
adiyoz sançoz.
the day of jackal sezon finalini izlicem..sonra silo.
![]()
Türk Silahlý Kuvvetleri Aynel El Arap Kobaniye Girmek üzeymiþ.....
Bir arkadaþlar bana gönderdi.... doðru mu acaba....
''SÜTÜNÜ DÖKEN KEDÝ YERE BAKAR''
Rezil olmuþsun.Bana ;''seni SPK YA þikayet edeceðim,hisse pazarlýyorsun'' demiþtin.
O hisse 45 gün önce 44 iken burada telaffuz etmiþim.Þimdi aktif 59.10 da... %33 ralli yapmýþ.
HALA milletin aklýyla alay eden(milleti saçma kývýrmalarla kandýracaðýna inandýðý için kendi saflýðýný gösterir),ÇEVÝR KAZI ,YANMASIN olayý...Bak o dediðim yatayda ,rahatlýkla 1 milyon alýþ yapýlabilirdi.
Bu da buradakilerin bir hisseye ayýracaðý para olarak iyi rakamdýr(ortalama 8-10 tane hisseden oluþan portföy)
Bari,SUS OLAYI hatýrlatma..Ben bile (seni düþündüðüm için) bu zamana kadar artýk bahsetmiyordum.
PEMBE alan içinde 1-2 milyon alýþ rahatlýkla yapýlýrdý..
![]()
Son düzenleme : ABKA; 15-12-2024 saat: 00:00.
Yan tahtalarda kademeli,3-4 güne yayýlan alýþ yapýp,ÇALI DÝBÝNDE SAKLANMAK LAZIM.
Hisse, rallinin sonunda genelde tavan yapar.Ýþte o zaman istediðin kadar lotu tek kademede ver.
Yer Ýmleri