karikatürü bulamadým.
3. gözüm açýldý deye bir karikatür vardý
herkeþ 3. gözü açýlsýn deye ta hindistana gidiyor... sen olan gözününde birini kapatýyorsun... misal![]()
karikatürü bulamadým.
3. gözüm açýldý deye bir karikatür vardý
herkeþ 3. gözü açýlsýn deye ta hindistana gidiyor... sen olan gözününde birini kapatýyorsun... misal![]()
Dr. Barýþ Esen
@barisesen
-Bank of America yýl sonu dolar/TL tahminini 44'ten 41'e indirdi.
-BofA'nýn öngörüsü dolarda yüzde 16'lýk bir artýþ anlamýna geliyor.
Türkiye'de Bentley, Ferrari ve Lamborghini satýþlarý yine zirvede
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneði (ODMD) verilerine göre 2024 tamamýnda üç lüks otomobil markasýnda toplam satýþ 83 adet ile 2023 ile ayný seviyede gerçekleþti.
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
Trump:
Türkiye, Suriye nin peþinden 2000 yýldýr, farklý isimler ve farklý þekillerde gidiyor.
Cumhurbaþkaný Erdoðan benim dostum. Sevdiðim, saygý duyduðum biri. Onun da bana saygý duyduðunu düþünüyorum.
Ayrýca, kendisinden belirli kiþilere karþý harekete geçmemesini rica ettiðimde, bunu yapmadý.
Kimden bahsettiðimi biliyorsunuz" Kürtler.
Ne kadar süreceðini bilmiyorum çünkü onlar doðal düþmanlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar.
Ama Erdoðan bunu henüz yapmadý ve geçmiþte de yapmadý. Baþlattýðýnda ise, ona Lütfen yapma dedim ve o da yapmadý.
#KOZAL Þirketimiz ticaret ünvaný olan "Koza Altýn Ýþletmeleri Anonim Þirketi"nin, Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn kararý ile, "Türk Altýn Ýþletmeleri Anonim Þirketi" olarak deðiþmesine karar verilmiþtir.
Ýlgili Kamu Kurumlarý'nýn izni ve yapýlacak ilk genel kurulda ortaklarýn onayý sonrasý, Ticaret Sicil Gazetesi'nde tescil ve ilan edilecektir.
Yer Ýmleri