-

Originally Posted by
*Bozkurt
Endekise nazaran bugün oldukca iyi duruyor, normalde endekis bu kadar düştüğünde eksi2 yi yapıştırmıştı
Agalar
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı
Diyip taktayı 16 altına salmıyacaklar ellam
Tam 1 ay önce büüüle yazmışım. Ahde vefa
Agalar 16 altına salmadılar. 
Vebal kısmı neticede taktayı o zamanlar 16 altına sarkıtsalarıdı vebale girmiş olurlarıdı. Çok namuslu 1 taktacimiz var, göstere göstere ütüyor
-
Bundan sonrası nolucak, bizim paramızı nasıl ütecek, burdan nereye kadar yükseltecekler yada nerden vuracaklar, ilerleyen günlerde tekrardan 16 lı seviyeleri gösterecekler mi
Merakla bekliyoruz
Ama şunu biliyoruz, düşsede bende çıksada bende şakir sana asla çay yok koçum
-
Kalanlara bol sanslar PETKM/XU100 grafigi istedigim performansı sergilemekte zorlanıyor. Simdilik vedalastım.
-

Originally Posted by
orhanozzz
Kalanlara bol sanslar PETKM/XU100 grafigi istedigim performansı sergilemekte zorlanıyor. Simdilik vedalastım.
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
https://youtu.be/xbk7yT6Epsw?si=xSDHOgrEaQ5UKZzF
Tarkan dan veda busesi ile ugurlayalim sizi o zaman.
-

Originally Posted by
orhanozzz
Hayırlısı olsun orhanozzz hc
Belki iyi olanı en doğrusunu yaptın
Bu hissede 1 yılı devirdim hiç endekis üstü performans sergilemedi. Daha doğrusu performans bile göremedik
Kaldık yine 1 kör 1 de ayvaz
-
Spenc hc körü mü seçiyon yohusa ayvazı mı
-
Meşhur 18.35 bölgesi... Zamanında burası sıkıntı olmuştu.
-

Originally Posted by
AmigoOrhan
Meşhur 18.35 bölgesi... Zamanında burası sıkıntı olmuştu.
Biraz olasılık çalışalım, 1 dönem 20 den al 23 den sat formülünü denediler sonra herkes bunu farkedince bu seferde 18 den al 20 den sat formülünü devreye aldılar daha sonra buda folloş olunca yenisi şu olabilir mi AmigoOrhan abi
16 dan al 18 den sat
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri