Haa bu arada Bear_Bull abi ile yýlsonuna kadar para eklemeden sýrf trade ile kim daha çok lot topluycak iddiaya girdik
12 ay boyunca bol bol trade
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün nefes olsun artýk. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sol þerit bomboþ.. neyi bekliyorsun.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün dün ferdi babanýn soyledigi gibi oldu. Yuvasýz kuþlar sýrtlýyor.. katlamanin sanatýnýn icrasý.. ytd
Bulut altýnda da dayanmadim bugün bu da hakkýný verirse, yeme de yanýnda yat.. kralsin derim.. ytd
Günaydýn Bozkurt abüü,
Günaydýn Spenc abeyyy
Günümüz gözel gecer iþallah.Bozkurt abü ben trenader falabn bülmem abü, 25 malý 19 dan gapturum malu bubamdan beni govar evden billa.Þindik bu hafta içünde apcamdan gelen burayý bozdurup 125 lod 125bin mü ediyo ne ondan alcam eccük.Tahtacýnýn edünten bi bonçik kopartcam oun tasasý vaa bende.
Yer Ýmleri