Bu arada geçen ay sonuna doðru yatýrým fonlarý kustuðu malý geri topluyor eðer bugünde alýrsa iyi. Ne demiþtim toplam fark park yeriydi ve ondan tekrar geri alýyor. Þimdilik bir kýsmýný aldý tabi. Ytd
Bu arada geçen ay sonuna doðru yatýrým fonlarý kustuðu malý geri topluyor eðer bugünde alýrsa iyi. Ne demiþtim toplam fark park yeriydi ve ondan tekrar geri alýyor. Þimdilik bir kýsmýný aldý tabi. Ytd
Belki iþinize yarar.
PETKM hissesinde önemli bir teknik kýrýlým yaþanýyor. Hissede 233 günlük üssel ortalamanýn geçtiði 17.96 seviyesinin üzerindeki fiyatlamalar yukarý hareketin ivme kazanmasý adýna olumlu bir beklenti oluþturuyor. Dolayýsýyla bu ortalama üzerinde orta vadeli düþen trendin sonlanmýþ olabileceði yorumlarýnda bulunulabilir. Peki, yukarý fiyatlamanýn devam etmesi durumunda izlenecek teknik seviyeler eþliðinde nasýl bir strateji oluþturulabilir? Cevaplayalým;
Öncelikle yükseliþ beklentimizin temelinde 17.96 üzerinde fiyatlamalarýn sürmesi olduðu unutulmamalý. Bu sayede yükseliþin devamý ile kýsa vadede ilk izlenecek teknik seviye 19.40 olacaktýr. Yalnýz vade yapýsýný bir miktar uzattýðýmýzda (Orta vadede) 22.00 ve 23.80 seviyelerinin önünün açýlmýþ olabileceðini de düþünüyoruz.
17.96 seviyesinin aþaðý yönde geçilmesi durumunda yukarý fiyatlama algýsý bozulabilir. 16.00 ve 15.18 desteklerine doðru yeni bir baský potansiyelinden dolayý 17.96 seviyesinin altýndaki kapanýþlarda zarar kes uygulanmasý gerektiðini belirtelim
Trive Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.
[https://www.trive.com.tr/](https://www.trive.com.tr/)
Yasal Uyarý
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti ; aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabýlýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Þu hareketlere bak yine sapýttý. Umalým da bugünde çapariye döndürmesin kapanýþa. Ytd
Tam bizimkine sýra geldi bu seferde endekis kýzardý Þansa bak ya
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
1789 ve altta 1773 inerse bu sefer yem oldum demektir. Ytd
Topoðlu, hevesimizi kursaðýmýzda býrakýyor hep.Ytd
Bu sefer konuþmayacaðým. Böyle bir totemliyim. Deneyek. Ytd
Herif taktiði deðiþtirdi, 17 den alýp 18 den satmýyor artýk yeni bi kanal açýcak ellam18 den al 19 dan sat taktiði olursa iyi olur
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri