Dün derken, cuma günü
Tabii herif o kadar zopa attý ki, günleri karýþtýrmam normal
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Sessizlik devam o zaman. Yarýn yarým gün olduðunu unutmayalým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fatih yüreðin yýlan dansýný yapmaya baþladý yine. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýyi enazýndan yarým günlük zopa yeriz, 29 ekim tam gün kapalý, pay vadelilerde ekim vade son 2 gün kaldý uzlaþmaya
Kasýmda baðri biz gülek
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
kimyada ilk finansal açýklayan kordsa oldu
marjlarý bayaðý kötü bunda malezyadaki fabrikanýn doðal afet nedeniyle kullanýlmamasýda etkili ama kimyada-petrolde durum pek parlak deðil gibi geldi
borçluluðu yüksek orta vadede izlediðim firmalardan bedelliyi biraz daha yüksek yapsalar 100 milyon usd civarý direk bedelli sonrasý alýrdým
60 milyon usd civarý bedelli yaptýlar
izliyorum
siyasi durumlardan dolayý türkiyede faaliyet gösteren þirketlerle pek ilgim kalmadý
türkiye cirosu düþük aksa enerji,kordsa,arçelik,kontolmatik (abd meksika yatýrýmlarý ) þuan çok daha fazla ilgimi çekiyor
aksa enerji yatýrým yaptým
orta vadede arçelik ve kordsa (hindistan mevzu olasa çelebi) þuan favorilerim
Bugünde olmadý. Pandemiden sonra bir ilk için son iki seans kaldý. Yazýk. Ytd
Salim hc hep sen varsýn 1 ziyaretçi ile sanýrým. Yýllarýmýzý yedi herifler. Son iki gün ve umarým bir ilk gerçekleþmez. Þimdiye kadar sasirmadiysak bu olursa yine sasirmayacagiz, umarým olmaz. Hep ummakla yaþattýlar. Ytd
Yer Ýmleri