Pandemiden sonra 2025 Ocak ayýna kadar hiç 50 cent altýnda aylýk kapanýþ yapmamýþ altýna sarkmalar olmuþ tabiki. Ve 2025 yýlýnda da hiç 50 cent üstünde kapanýþ olmamýþ. Yukarý acaba 50 cent üstüne çýkabilecek miyiz yazýma binaen paylaþtým. Ytd
Pandemiden sonra 2025 Ocak ayýna kadar hiç 50 cent altýnda aylýk kapanýþ yapmamýþ altýna sarkmalar olmuþ tabiki. Ve 2025 yýlýnda da hiç 50 cent üstünde kapanýþ olmamýþ. Yukarý acaba 50 cent üstüne çýkabilecek miyiz yazýma binaen paylaþtým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://youtu.be/GIoFbbMYjVc
Bu kadar paylaþýmdan sonra bir Haktan dan beddua yakýþýr tahtacýya.
Bakalým bilanço sonrasý centim centimlerde deðiþiklik olacak mý? Haktan dan gelir elbet. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sessizce izliyorum yine. Ytd
Þþþþþþtttt sesimizi çýkarmayalým, bu sefer gidecek gibi duruy
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Jackallar yine birþeyin peþinde. Daha iyi kapatmak istemediler. Sabah erken saatte gelecek bilanço bir baþka jackallýk. Ytd
200 günlük üstünde kalma çabalarý bir süredir. Üstte 100-50 günlük var.
Beklentiler üstünde mi yoksa altýnda mý gelecek. Gönlümden geçen bilançoyu hisse fiyatý olarak yukarýdan karþýlamasýydý, yapmamalarý acaba beklenti üstü mü gelecek dedirtirken diðer yandan da beklenti altý gelecekte iyice mokokoya mý saracak. Kaç zamandýr þu stardan temettü gibi birþey gelir mi diyede beklemiyor deðil insan. Kafalar çorba vesselam. Hakkýmýzda hayýrlýsý. Ytd
Yer Ýmleri