"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yanıyorsun Fuat abi yanmasına da develeri hakedecek kadar değil. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa rekor yaparken sevinecek bir durum yok tabi. Ama en azından biraz da olsa nefes diyelim. Umalımda devamı gelsin, bankalar düzeltirken dik durabilsin. Ytd
Bankaları boşuna yukarı yardirmamislar, Fed öncesi piyasa yine ne yapacağını biliyor havası vardı. Bakalım yarın bizimki ne yapacak, dalgalı bir seyir olurda yirtarmiyiz. Eğer yirtarssk dalgalandimda duruldum şarkısı gelir.ytd
Bir hissenin fiyatı, içerisinde o şirket ile ilgili hertürlü aktiviteyi içerir. Bunun içerisinde o şirketin yöneticilerinin ne oranda başarılı bir yönetim sergilemekte oldukları ve yatırımcısı için ne oranda ümit kaynağı olduklarıda vardır.
Merak eilmesi gereken konu şudur : Bugüne kadar bir noktaya getiremeyen, bugüne kadar olmayan neyi yapacak ve şirketi düze çıkaracaktır. Ha marjlar düzelecek ve herşey bu şekilde düzelecekse o zaman zaten kendi kendine düzelmiş olmayacak mı ? Bugün marjlardan kaynaklı durumu öngörmek için 10 yıllık süre yeterli değilmiydi ?
Bu sene yapılacak yönetim kurulunda, bize önerecekleri yönetim kurulunu dörtgözle bekliyorum. Bir diğer merak ettiğim konuda; yatırımcısı inim inim inler ve marjlardan dolayı sıkıntı çektiği söylenirken, şirketin yönetim kuruluna ödeyeceği huzur hakkı oranıdır. Ülkede enflasyon var, bakalım buna ne kadar zam gelecek...
y.t.d.
Bugün senden olmazsa lingom dinleyin ulan develeri hakedecek. Bir tavan gavasi var onda daytd
Yer İmleri