Nedir bu pandemi öncesi durumlar rakamlardan bakarsak çok komik gelecektir. 2018 yýlýna kadar yükselen bir trent var bedelsizlerle birlikte gördüðü en üst rakam 4.81 bunlara bakarak yazmýyorum aklýmda kalanlar öncesinde yýllarca takip ettim. Pandemiye kadar süründü ve o dönem yüzde 20 bedelsiz vermiþti dip rakamý 2.20 oldu bedelsizle birlikte. O süreçte domates ile kýyaslanýyordu fiyatý.
Yani 2018 lerde zirvesi 4.81 olan hissenin fiyatý þuan 5 misli üstünde bile deðil ne yazýk ki. Domates olmuþ 100 lira.
Ýðrençsiniz desem kendim ettim kendim buldum derim. Dolar bazlý daha da igrençsiniz de denilebilir.
Daha da iðrenç olabilirsiniz þu ortamda ne kadar yiyiyorsa. Koçumsss 6 yýlýmý gözüm kapalý verdim sorun yok diðer hisselerim 8 ila 14 yýl aralýðýmda. Öpüyorum gözlerinden tahtacý kardeþ.
Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Rakamlar komik ama yönetim daha da komik. Birsekilde içeriðinde neler dönüyor neler oluyor bilemiyoruz. Var bunun gibi birçok hisse.
Pandemiden farklý bir durumda star o süreçte yoktu, olsaydi belki o süreç daha kötü olurdu ama þuan daha iyi olmamasý için bir sebep var mý? Piyasadaki durumlarý okuyup gözlemlediðim için böyle yazýyorum, yanlýþ anlamýsin lütfen kimse. Bir hayrikis olarak görülsün lutfen. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün gece birkaç film seyrettim, caným çýktý aðlamaktan.
Ah yok mu þu Türkan, opturmedi yine dudaktan. Ytd
Salim baba ve ben hariç yine kimse yok. Piyasalarda kapalý olunca haliyle bir rehavet çöküyor ziyaretçilere. Ytd
2 ncý çeyreðe hemen yüzde 25 elektrik ve doðalgaz zammý yapýlmasini pazartesi sanayice hissedermiyiz yoksa bizimki yine kafasýna göre takýlýr mý? Ytd
Ýlk etapta dandanakan hc nin sarý trentinin üstünde kalýr mýyýz? Ve akabinde destekler ve býrakýlan gapciklar var. Kopuþ mu deðil mi rengini belli etmemiþti, son dönüþü ile. Ytd
Tabi cemar hc nin paylasimi sonrasý kuþlu sitede abu dabideki borouge tesisine yapýlan saldýrý sonrasý faaliyetleri askýya almýþ haberi var. Haber ama da 5 saat önce yayinlamis. Tahtacý bu haberleri nasýl kullanacak. Umrunda mý deðil mi? Ytd
Yer Ýmleri