2 ziyaretçi var. Biri salim, diðeri cemar. Ýnanmayanlarýn hepsi gitti, haliyle onlar gidince hissede gitti.
Demekki 3 kiþiyiz, Nazlýcan Bedirhanla birlikte 3 kaþýk atak bir tabak keþküle.. ytd
2 ziyaretçi var. Biri salim, diðeri cemar. Ýnanmayanlarýn hepsi gitti, haliyle onlar gidince hissede gitti.
Demekki 3 kiþiyiz, Nazlýcan Bedirhanla birlikte 3 kaþýk atak bir tabak keþküle.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn yolcular sitenin mý benim mý 3 günlük teknik arizadan sonra, tekrar uçuþ modunda kabindeyim.
Emniyet kemerlerinizi sýkýca baðlayýp, uçuþun keyfini çýkarýn. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne 3 u 5 bana bir ömür geldi. Emniyet kemerlerini gevþetin, rahat uçuþ modunda otomotik pilot eþliðinde. Tahtacininda gözlerinden öperim, saygýlar abim benim.ytd
Ýlerleyen saatlerde viski ikramimiz olacak, kullanmayanlara taze sýkýlmýþ portakal suyu.
Mozarttan klasik müzik eþliðinde bahamalara sürecek olan bu güzel yolculuðumuzun, siz deðerli yolcularimiza ikramidir. Ytd.
Sanayi devrimi yaþýyoruz sanýrým.![]()
Faizler güvercinlesince bankalarý alýrlar belki takviye, ama daha gaplari duranlar var. Ytd
Benim Olucak Fýstýk Binicem üstüne Vurucam Kýrbacý Vurucam Kýrbacý
https://youtu.be/2hx9J95Cm0c?si=AZ8PJ7LbuBIOCY_q
22 Mayýs 12966 Bist100
Hamdým Piþtim Yandým
Salim baba dün tavan bekliyordun, bugüne belki nasip. Lingoda sol þeritten yardiriyor. Eþekler Arap ve Ýngiliz atý tadýnda. Ytd![]()
Birazda ben gulem
Yer Ýmleri