Demek ki almak yerine kendi malýný kussa, düþünmek istemiyorum. Yazýk ki ne yazýk.
Demek ki almak yerine kendi malýný kussa, düþünmek istemiyorum. Yazýk ki ne yazýk.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yine tutuyorlar bir noktada. Ölçüyü alýyor binenler cogunluktaysa veriyor aþaðý. Çoðunlukta deðilse, alýcýlar yorulduysa karar veriyor sonrasýna.
Hani böyle kafasýný suya bastýrýrsin ya arada nefes aldýrýp tekrar sokarsýn kafasýný. Bunda o nefes aldýrma yok direk bastýrýyor. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son zamanlarda çok güldüm, aslýnda aðlanacak durummus. Dubara olduk. 15 cent çýktýk 20 cent düþtük
Biraz daha aglayem belki meme verirlerde biraz nefesleniriz. Ytd
Baþladýðýmýz yere döndük
Bofa habire vites arttýrýyor, memesini yiyim. Hiç verecek gibi durmuyor. Son duvar günlük bulut alt sýnýrý artik. Ytd
Yer Ýmleri