Bulutun içindeyiz hala! Altýna inmedik, altýna inerse bu bedduanýn misli gelsin! Ytd
Bulutun içindeyiz hala! Altýna inmedik, altýna inerse bu bedduanýn misli gelsin! Ytd
Ne bela ne beddua iþlemiyor adamlara.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben þaþkýnlýðýmý gizleyemedim hakkaten nasýl oldu da endekise nazaran bugün daha az düþtü, olacak þey deðil
Yarýn mallarý yerine koyamazsak gözüme uyku girmez, rüyalarýma girer
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ýþ yatýrým saðolsun bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cemal abü la sen saðolasýn.Yani iþ bangasý petgim almuþ hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduðum ne gada çook alularsa kaat gýymet gazanýyo.Abü gazancýn bol olsun.Haa aklýma geldü de Bozkurt aben satmýþ getmiþ.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmýyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur iþallah.
Ayýlýk yapmýþ bugün ve ters çekiç boðaya vesile olmuþ! Yani kýsaca kritik bir yarýn görecez, sanýrým. Herbirþey denk getirilmiþ sýnýrda ve sinirde!
Ýlginç olan kredi bulmuþ olmasý ve yeniden faizi ilk aldýðýndan yüzde 40 civarý ucuzlaþtýrmasý ile yapýlandýrmasýna raðmen bunu bugün piyasaya dövdürmeleri.. tam olarak neye varmak istiyorlar ilginç.. ytd
Yer Ýmleri