Originally Posted by
refaba
Þimdilik uzunun keyfi yerinde,nasýl olsa 3 senem daha var diyor,o zamana kadar bu milleti biraz daha hýrpalarým diyor,en fazlada kendi destekçi aptal,salaklarý,bilmem akýllandýlarmý,çünkü en fazla döt altýna gidenler onlar,sadece çevrelerindeki 5'li çete vs yalakalar yemleniyor,çevresinin çoðu dýþarýya oluk,oluk para akýttý,baþta tüpçü,sabancý ailesi,eþbobluk böyle þey,adam görev adamý verilen emirleri uyguluyor,asrýn lideriyim diyede yutturuyor,kime %50 cývarýndakilere,bazen eski bir siyasetçi olarak gezeliyorum devamlý sahalarda çoðu halinden þikayetçi,o zaman neden destek verdiniz diyorum,vermeye baþka adammý var diyorlar,ülkede adam kýtlýðýmý var,yani ben hýrsýzý severiz diyorsunuz,bende çekin cezanýzý diyorum...neyse gerçek yatýrýmcý gelmeden borsa kara paracý mafya varilerin oyuncaðý olur,gerçek yabancýnýn gelmesi için önce yargýnýn baðýmsýz olmasý lazým,bu adamýn zamanýndada olmaz,çünkü emrine almýþ,kafa tutanlarý bir güzel pataklýyor,ondan bende nasibimi aldým hýrsýzlar dediðim için,ama umurumda deðil,bizler kalýcý onlar gidici,zaten saðlýk durumuda iyi deðil,2014 senesinde ölecek demiþlerdi,aradan tam 10 sene geçti birþey olduðu yok,ama iyide deðil,bizde koçon maþaðý ne zaman düþer diye bekleþiyoruz,halk verdi yetkiyi gördüler etkiyi...ytd.
Yer Ýmleri