Dünkü aldýðýnýn yarýsýný bugün verdi.
Dün niye alýyon diye sormadýk bugün de niye verdin diye sormuycaz.
Taktaci iþini bilür
Dünkü aldýðýnýn yarýsýný bugün verdi.
Dün niye alýyon diye sormadýk bugün de niye verdin diye sormuycaz.
Taktaci iþini bilür
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Sen borçluluðunu yönetmezsen, herkes deli gibi dolar patlayacak derken dolar borcuna girersen, herkes avaz avaz resesyon geliyor diye bas bas baðýrýrken, bizim kasap Osman bile resesyon geliyor diye hikaye anlatýrken sen borcunu arttýrýrsan sonra böyle taktacý, tahtacý, oduncu her neyse hikayesini yazarsýn. Yok mu bu taktacý Tüpraþta mesela. Birileri mal sahibi olurken, diðer yarýsý dert sahibi oluyorsa iþte böyle herþeyi taktacýya yorarsýnýz. Zaten ona yorulmasa böyle olmazdý.
y.t.d.
Günaydýn petko severler.
Seanstayým bir el atýn abiler, haydin itekleyelim þunu
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Seveni çok olunca, aldým sattýmcýlarý geldikçe ve gittikçe haliyle bu hareketler normal oluyor. Ytd
Ýyi oluyor güzel oluyor, trade ederek baðri ihya olalým
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aslýnda alýp götürmek istese götürür. Arkasýna bakmaz bile ama oyuncu çok olunca oduncu oluyor.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
At sahibine göre kiþnermiþ, bizim beygirde büüyle hep suyuniçinde napalým huyu bu
Ýyi ponciklemeler
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri