Spenc sana 19 üstünde kalsýn dedik ohooo..![]()
Spenc sana 19 üstünde kalsýn dedik ohooo..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ucuz diye aldýkça alýyorum. Tam yeter bu kadar diyorum bidaha düþüyor yine alýyorum. Yeter artýk
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Çok pardon 2 gün yükseldi 2 gün düþtü 4 gün önceki yere geldi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hojam herkesin stratejisi vardýr elbette, zaten bu voaliteli ortamda da olmalý kanýmca . Az çok millet tecrübelerini aktarýyor zaten bende sürüngen olan hisselerde dilim döndüðünce bir çok kez kendimi yazdým. Ha bu zor bir hisse ve oldukça sabýrda gerekiyor hatta daha fazla sabýr ve disiplin. Ytd
Lakin teknikçiler yukarý çýkarken paylaþýyor düþerken sazlarýn çalýlarýn arasýndalar. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
aynen spenc hocam yükseldi düþtü derken bende baþka bir taraftan bir yatýrým yapýlabilir bakiye oluþtu.
Yükseliþe devam etseydi alamayacaktým belki de. Ancak tekrar geri gelince elim baþka kaðýda gitmedi. Sana son söylediðim miktar neredeyse x2 oldu o günden bu güne
iPhone cihazýmdan [emoji638]][emoji640][emoji639]][emoji6[emoji640][emoji638]][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]][emoji637][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]]]hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna ben þöyle bakarým. Yaklaþýk 75 gündür belli bir aralýkta sürünüyoruz yanlýþým olmasýn! Tabi önceki yýllarý dolar bazlý vs deðil mevzu!
Eee bu süreçte zaten girmeyen gelmeyen kalmamýþtýr aslýnda çok uzun bir süreç deðil ama sabrý olmayan gitmiþtir kalanda iþte dün yükselince ya eklemiþ ya da gitmiþtir. Tabi bugün yeni girenler olmuþtur keza dünde!
Peki ya yarýn yada yarýnlar için ne olcek! Dünde dediðim gibi tahtacý giren çýkan vadelisi acýkçýsý vs kim hangi pozda gördüðü için hangisi iþine gelirse olcek.. ytd
Yer Ýmleri