Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diðerlerinde en azýndan para var bir asalet var. Bu ezik olduðu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inþaata topu kaçmýþ olabilir, ezik herif seni. Ytd
Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diðerlerinde en azýndan para var bir asalet var. Bu ezik olduðu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inþaata topu kaçmýþ olabilir, ezik herif seni. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýyi haber þu,
Alamanyadan abucam deðil, yerli ve milli yýllarýn borsacý abisi ekranýna almýþ bu uyuzu ve kafasýnda ki rakkam gelürse bende senin yanýna gelicem dedi ama rakkamý söylemedi. Olsun bence güzel haber bu
Kötü haber ise
Bulutun altýndayýk![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tabi Petkim'in grafiðine hiç bilmeyen biri bile baksa Ayasofya hc nin gördüðünü anlatabilir. Asýl mesele gördükten sonra anlatabilmek deðil ne yaptýðýn önemli. Yani olan olduktan sonra neyleyim kaval çalýni. Bize ne olacaðýnýn resmini çizen varsa öne buyursun, iþ iþten gectikten sonra hikayesi bitmez bunun.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Centim centim cenaltý
Saydým baktým onaltý
Ýnanmazsan sende say
Onaltýdýr onaltý
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bize ne alamancilar, ne ruscular geldi de olmadý çünkü
Karþýndaki Nijeryalý görünce gelen iki adým geride duruyor. Sonra aynenzivaynen topuk.. 😂 ytd
Ayasofya dayucuðum hep garaoðlanlarý sayýklýyodun koþ gel tam senlik bir mevzuu var
Herif zenciymiþ ya laa![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Geçen gelen þakir buraya gelmiþti, dedik ki bize sakar þakir tosladý. Lingo da da tahtacý Þakire tosladý. Demek ki neymiþ bunlar buradan gitmeden cumlesindeki özne ? Ytd
Yer Ýmleri