Burasý Kamboçyali, Nijeryali Ugandali dolu ve belli bir zaman sonra Kýzýlderili topraklarda yasamaya baþlýyorsun. Buyuksef oturanboga ne derse o olur.. önce biraz elindeki kamisla tuttturur, sonra tüttürür. Sonra bir bakmýþsýn 5 yýl gecivermis..ytd
Burasý Kamboçyali, Nijeryali Ugandali dolu ve belli bir zaman sonra Kýzýlderili topraklarda yasamaya baþlýyorsun. Buyuksef oturanboga ne derse o olur.. önce biraz elindeki kamisla tuttturur, sonra tüttürür. Sonra bir bakmýþsýn 5 yýl gecivermis..ytd
Ayasofya hc bizim tecrubelerimizi anlatsak burada roman olur. Seninki biraz daha farklý. Var mý buradaki tahtacý ile daha önce bir tecruben yoksa yavaþ yavaþ suya sokulmaya mý çalýþýyorsun. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hem Ugandali hem kýzýlderililer var burada dikkat et..
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim tarzým deðil reisin taraftarýyým. Ben sýð hisselerde günlük al sat yapýyorum. Durum orada da ayný geleni geçeni dikip atýyorlar. Ama bunu inceledim içinde enerya gibi þirket var elektrik var Tüpraþ var var oðlu var ama kimse dönüp bakmýyor çünkü çok hisse var ortada. Gýpraþýmlý hisselerin açýklýk oraný düþük
Ýþte konuyu yazmýþsýn Ayasofya hc. Çok hisse var ama at sahibine göre kisnediginden bellidir ki sahipli hisseler var. Daðýnýk olsa böyle olur muydu ? Bence olmaz di. Ama ana konularý yakalamissiniz fakat tahtacýnin kýrbacý korkutuyor desenize 😊. Ýyi jazanclariniz olsun o zaman. Ytd
Giprasimli hisselerde elini görürler kim olduðunu nasýl davrandýðý bilirler ve sonra affetmezler.. senden baþka kiprasan yoksa tabi, yoksa talep varsa o zaman baþka.. bu ortamlarda talep olmaz arada siyrilabilirsin, siyiradabilirler.. ytd
Cerez parasýna robotlarýn peþine düþmeye tenezzül etmediði bir meblag ile gýbraþýmlý çalýþýyor Ayasofya abi
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri