Öyle bir ortama soktular ki piyasayý! Ne finansallarý olanlar var sürünüyor. Olayý kumara çevirdiler. Ytd
Öyle bir ortama soktular ki piyasayý! Ne finansallarý olanlar var sürünüyor. Olayý kumara çevirdiler. Ytd
Þu timsah gifini kaybettim.
Neyise
Endekis 10bin biz 17 tale
Bi tutam maydanoz 50 tale
Heralde endekis þaþ gaza 8bine neyim düþse biz KýsaVade arkadaþýn dediði yerden aþaðýda oluruz
Neyise ki endekis düþmüyor
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tam nefes alýyoruz gibi oluyor ama sonra olmuyor Tebrik ediyorum yine baþardýlar. Ytd
Herif bildiðin gibi deðil, tam soyguncu kerata
Gel gel diyip veriyor kucaðýna
Neyise
Sýkma canýný okþa lotlarýný sokullu paþa
Kötü komþu ev sahibi
Ýþini bilmeyen taktaci þirket sahibi yaparmýþ
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
@Bozkurt baþkaným nicknameden de anlaþýlacaðý gibi, ben dip avcýsý deðilim.
Beceremem de zaten. Dönüþ potansiyeli görmeden hisse almamaya gayret ediyorum.
Kasým idi yanýlmýyorsam "18'e geldi alacak mýsýn?" dediðinde. Ocak ayý bitiyor...
Durum ortada. Kaçmýþ bir fýrsat yok özetle...
Buyur kaybettiðin gif
![]()
Bankalar yarýn ki faiz kararýna Serenay Sarýkaya nin sözleri ile girecek galiba yeni zirveleri mý yokluyorlar yine. Yine ben yine ben yine ben..
Diðer durzuleride arada nefes aldýrýp, daldýrýp daldýrýp kaldýrýyorlar. Sonra yine kafayý suya.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Normalde böyle oldu her faiz kararý öncesi ama bugün bankalarý indirip diðer durzuleri kaldýrýmlarda görelim.. asýl mesele düþeni kaldýrmak çýkaný degil.. tek el tek güç piyasada ne olacaðýný biliyorsa istediðini yapar vesselam.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri