Lütfen sükûnet.
Özelden yazarak çözebileceðimiz ihtilaflarý sayfada yazarak çözemeyiz.
Borsacý bilgiye susamýþ insandýr.
Kendi adýma hepinizden istifade etmekteyim.
Hocam. Konu nasýl böyle evrildi bilemiyorum ama buradaki yazým dili oldukça zor anlaþýlýyor. Ki bugün ben bazý konulara ve kiþilere isim yazarakta olsa atýfta bulundum, sanki seninle kavga ediyormuþuz gibi dönüþtü.
Halbuki hiçte alakasi yoktu seninle, benim yazýlarýmýn.
senin gibi bilgi küpünün ve dolu bir insanla atismam bile bu forumlar için bir kayýp olarak görürüm, geçmiþten bildiðim üzere..
Yazýnýn baþýnda da dediðim gibi yazým dili çok yere çekilebilir. Normal yaþantýda karþýlýklý konuþmak bile zor iken, burada yazmak daha da zor. Ayrýca ne yazar veya ne anlatýrsan anlat karþýndakinin anlayacaðý kadardýr aktarilan.
Açýk yasak olduðunda bile açýk yaptým deniliyordu buralarda, neden denir neden insan buradan aldým buradan sattým der onuda anlamam. Ha diyemez mý, diyebilir egosal mevzulardir der geçerim.
Yýllar öncesinden bilirsin beni ne egolu insanlar tanýdýk topiginde ama ithamlar veya küfürler olmadan, belki çok büyük egolarin tartýþmalarýný gördüm gecirdim ..
Belki bu zaman dilimi ile o zamanki süreçler arasýndaki fark tahammül derecesi deðiþikliðidir. ortam, yaþam farklýlýðýndanda kaynaklý olabilir. Ytd
Yer Ýmleri