Bist100 tale bazlý son 1 yýlýn zirvesini bugün tazeledi, bizde 17 kapattý 18 yaktý ile vakit öldürmekten baþka 1 icraatýmýz olmadý maalesef iþin kötü tarafý endekis düþerse þayet biz yeni dip yaparýz
Bist100 tale bazlý son 1 yýlýn zirvesini bugün tazeledi, bizde 17 kapattý 18 yaktý ile vakit öldürmekten baþka 1 icraatýmýz olmadý maalesef iþin kötü tarafý endekis düþerse þayet biz yeni dip yaparýz
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
3 ziyaretçi.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
17.85 ilk zorlanacagý direnc. 17.60 destek oldu artýk. Asagý kýrýlýrsa sýkýntý cýkarýr.
bilancoya göre bu duruþ eh iþte dedirtiyor.. 1 ziyaretçi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Endekis düþmediði sürece sýkýntý yok
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
O ne güzel bilanço gelir tablosu. Hep en kötü geride kaldý diyoruz hep daha kötüsü geliyor. Ortadoðu'da nasýl dip yoksa hep daha kötüsü olabiliyorsa petkimdede aynýsý oluyor.Petkim den umutlu olmak Þam in Paris olabilecegini hayal etmek gibi birþey. Azeriler burayý paravan þirket yapmýþlar karlý iþler socara zarar edecek iþler petkime. Arsasýný bostan yapsa limandan bostan ürünleri ihraç etse daha kârlý olur. Yönetimi stratejik bostan faaliyetleri konusunda aksiyon almaya davet ediyorum. Petro kimya felan gereksiz iþler zaten beceremiyorsunuz. Bari guzelim Ýzmir'in topraðýný boþa iþgal etmeyin
1 ziyaretçi.. ytd
0 ziyaretçi
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri