1 ay borsaya yaklaþmam bile gaza gelip altýn usd almam beklerim ortalýk durulsun diye ama dolar varlýklara talep artacak mb rezervi bir kaç güne yine eksiye döner sonrasýnda faiz artýþý ve ekonomik sýkýntý
gayrimenkul ve araba satýþý býçak gibi kesilecek
þu ara pek borsa önermem kendimde en az 1 ay uzak kalacaðým seçim vs açýklanýrsa alýrým diðer türlü küçük miktar abd borsa vs bakmayý planlýyorum
Bence arsayý Star 'a satmasýn. Açýk arttýrmaya çýkarsýn, belki en yüksek fiyatý Koç verecek kimbilir.
Bu arada biþey olmaz. Anar Mammadov yine yönetim kurulunun baþýnda büyük oy alarak 11. yýlýna girer, petkimde artýk allah ne verdiyse. Socar diyor ki : bu baþarý hikayesi sürmeli. Eeee biz ortaklar kendisinden zaten memnunuz. Gerisi teferruat.
Benim anlamadýðým bu liman iþinde bütün zarar Petlim 'in ise biz hiç risk almayan bir þirket ile neden devam ediyoruz.
y.t.d.
10 yýla yakýndýr ayný yönetici tarafýndan yönetiliyoruz. Böyle istikrarlý bir gidiþat varken kim tutar bizi. Aynen devam.
y.t.d.
Ortaklar size iki sorum olacak :
1. Özelleþtirme Ýdaresi Baþkaný 'nýn, Petkim yönetim kurulunda olmasýný doðru buluyormusunuz ?
2. Petkim yönetim kurulunun bu sene alacaðý huzur hakký konusunda sizlerin yüce gönlünüzden geçen oran nedir ?
y.t.d.
Vay jackallar zirve tazelemis hisseleri erken tabana yapýþtýr, sürüngenlere yine sürüne sürüne kývýra kývýra indir ki gelen binen olsun. Zirve tazelemisler nasýl olsa zirve de ayaðýna gireni çok olmaz, aksine tabanindan çözülen olurda diðerlerine para kaydiralim hesabý.
Süper zekiler, çünkü al yaparken el düþen hisseye kolay gidiyorken, zirve tazeleyip buradan yukarý çýkmaz deyip bari dusenlerden alayým içinde, sat tuþuna el kolay gidiyor.
Üstüne bir de elde nakit olmayanlara kredi kullansýn diye de bir anda dusurmemis olabilirler, maksat para gelsin, yük binsin olur mu olur, bilemem. Ytd
Çoðu hisse yüzde 10 kadar düþerken, Petkim yüzde 12 civarý düþtü. Dünkü % 3 ü de koyarsak. Ytd
Bu muydu yani tüm numaran, lingo da böyle yaptý dayanamadý. Sen aynýsýný yapmasanda olur yani. 😊 Ytd
Yer Ýmleri