Biri gidip fabrikaya baksýn, battý ellam
Biri gidip fabrikaya baksýn, battý ellam
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ýþine geldimi bankalara uyuyorsun, gelmedimi sanayi, o da olmadý mý holding. Hangisi düþürse o oluyorsun. Oluumm yeter gari.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biraz manevi destek yapayým baðri, belki parasýný pula çevirmek isteyen yeni müþteri çekeriz taktaya
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bir türlü belini doðrultamýyor. Ytd
Trump etkisi ise þimdiye kadar ki olanlar tüm endekslerde yarýn bu ne yapar. Trump bugün frene basmýþ. Bizimki balata sýyýrdý çoktan. Yatacak yeriniz olacak mý acaba. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Turp geri adým atmýþ vergileri durdurmuþ haberiyle dow yüzde 8 primlendi. bizim vobda akþam seansýnda tavana yapýþtý.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yarýn manevi desteðimi çekerim, eee nede olsa kötü gün dostuyum, iyi günde herkes dost olur
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Trump bizim tahtaciyi tanýmýyor olsa gerek. Ytd
Yer Ýmleri