Geç olsun güç olmasýn.
Belkim diðer tahtalar düþerken bu çýkar, bellimi olur
Olsada olur olmasa da olur
Geç olsun güç olmasýn.
Belkim diðer tahtalar düþerken bu çýkar, bellimi olur
Olsada olur olmasa da olur
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Kötü kapadýk diyemem. Yarýn bir sonraki günkü faiz artýþýný piyasa önceden yukarýdan karþýlamak ister gibi düþüncem aðýr basýyor. Tabi buna özel deðil genel anlamda.
Sadece fikir benimkisi. Faizler pas geçileceði fiyatlandýrma elbette. Ha faizler yukarý olursa iyice yaprak sarar piyasa, faizlerde düþüs olursa da tam tersi olasý gibi.
Ama þöyle de bir durum var bu piyasada mantýk olmadýðý için, çoðunluk nereye iþiyorsa, tam tersini yapýyorlar elleri gördükleri için. Aðanýn boðu üstüne boðð olmaz psensibi ile.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bana kalýrsa
Yani benim fikrim sorulursa
Ben þüüüyle derdim.
Bunca yaþanmýþlýklardan sonra
Zerre güven vermiyor.
Tabii þaþgýnlýðýmýzýda gizleyemiyoruz
Netice itibariyle 2 gün üst üste yeþil kapattý, güzel kapanýþ bence
Ummak yada Ummamak
Tüm mesele bu yeðen
Bu yükseliþin devamý gelirse güzel olur
Haa
Gelmesede olur
Olsa ne olur olmasa ne olur
1 yýldýr burdayýk
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Petrol fÝyatlari dÜÞmesÝyle etÝlen nafta toparladi kurda ÞÝmdÝlÝk stabÝl kaldi petkÝm ÖnÜ aÇik gÖrÜnÜyor
tek sorun abd ÇÝn yaptirimlari netÝcesÝnde ÇÝnde oluÞacak arz fazlasinin fÝyatlara olan olumsuz etkÝsÝ olucak bu etkÝnÝn kisa zamanda geleceÐÝnÝ dÜÞÜnmÜyorum 3. Çeyrek ve sonrasinda gelmesÝ kuvvetle muhtemel,
kisa vadede kur burda kaldikÇa Çok kisa zamanda 25-30 araliÐi bu sÝyasÝ konjoktÜre raÐmen olasi
Perþembeye az kaldý doktorum nerde, bir güzel kýz yüzünden çýldýracaðým. Fatih Erkoç bunu hangi gün söylemiþ acaba. ytd
Ne beklerken ne oldu? Ytd
Yer Ýmleri