Bir sorum daha var ? Bu BYD fabrikasý Manisa 'damý kurulacaktý. Sadece bilgi almak için soruyorum üretilen bu araçlar acaba en yakýn hangi limandan taþýnabilir ?
y.t.d.
Bu soru da güzeldi. Bu durumda SOCAR limaný baskasina çok daha yüksek fiyata satabilir, kiralayabilir, kullandýrabilir vs vs. bizim þakir e çay yok gibi olur sonrasýnda. Sokullu paþa genel kurulda sorar mý cevap alýr mý diye bekleriz.
Salim baba sen ne düþünüyorsun bu hususta. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ya da tam tersi iyi birþey olarak gösterilmekte istenilip mal vermek cart curt.
Makas veriside ikinci çeyrek için kapandý bugün gelen geçen haftanin verisiyle.
Zaten hep iki seçenek var. A sencegi önceki B seçeneði bu.
Bence A seçeneði.
Ama baktýðýmýzda hiçbir aracý kurumda daha önceki Goldman sach satýþýnýn kýyaslamasýni yapmamýþ. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Liman kapasite kullanýmýnýn düþtüðü zaman deðerleme yaptýrýlýyor Petkim kko %85 olsa zaten o deðerler çýkmazdý önce petkimin petlimden alacaðýný sermayeye dönüþtürdüler petkimin petlimden alacaðý kalmadý bedelliye socar katýlmadýsonra petlimin bilançoda deðerini düþürdüler sonra limanýn en az iþ yaptýðý zamanlarda deðerleme yaptýrýp bedavaya aldýlar olan petkimin en az 500 milyon usd gitti , þu mantýk en kötüsü genel kurula gitsek ne olacak ? Ne deðiþecek bak gittiler biþey olmadý , 1) giden arkadaþlar ne için gitti ne yaptýlar doðru yere mi gittiler hiç bir fikrim yok benim 10.000 hissem olsa bile giderdim sorularýmý yüzlerine bakarak sorardým en kötü güzel bir Ýzmir havasý aldým söðüþ yedim geldim derdim ama bu tepkisizlik zaten þuan yapýlanlarýn nedeni þimdiye kadar ben hissedar olsam dava açmýþtým insanlarý toplayýp yapmýþtým Aydem almýþtým bi ara kaðýt inanýlmaz düþtü genel kurul katýldý belirlediðiöiz arkadaþlar bizde Ýstanbul merkezlerine gittik ne oldu 15düþen kaðý 36 çýktý 6 ayda olur olmaz ama denemek lazým bu teslimiyetçilik kadercilik en nefretettiðim þeyler
Salim Hc Tarýk Hc nýn dedikleri doðru! Net.
Fikrini alabilir miyim? Ytd
Yönetime güvenimiz tamdýr. Tam yol ileri... Siz 10 yýldýr görevde olan ve þirketimizi bu eþsiz konumuna getiren yöneticilerimizden daha mý iyi bileceksiniz.
y.t.d.
Yer Ýmleri