Bu arada biz STAR 'a dolaylý ortak olarak hangi deðerleme üzerinden ortak olduk arkadaþlar. Bilgisi olan var mý ? Sanýrým Tüpraþ 'ýn uçtuðu zamanlara denk geliyor du?
y.t.d.
Bu arada biz STAR 'a dolaylý ortak olarak hangi deðerleme üzerinden ortak olduk arkadaþlar. Bilgisi olan var mý ? Sanýrým Tüpraþ 'ýn uçtuðu zamanlara denk geliyor du?
y.t.d.
Spenc kardeþim, gn kurula benim yeðenim ve bir ortaðý katýldý.Bu sorular soruldu, yönetim çoðu sorulara bahanelerle, teknik yetersizlik ve yönetim önemsememesi sebebiyle divan sadece Okullu ve ona baðlý diðer hissedarýn sorularýný ciddiye almýþ, ama neticeyi görüyoruz halen bir açýklama yok.Okullu av.Ve mali konularda yeterli kiþiler getirmiþ.Sonuç?
Ýlmek ilmek iþliyorlar maalesef yapmalarý gereken basit tek iþ arsayý stara satacak okadar 400 milyon usd gelir gelecek borç azalacak petkim normalleþecek
***petlim zaten petkimin alacaðýnýn sermayeye çevrilmesi ile zombilikten kurtuldu petkime bir zararý yoktu petkimvd kko iyileþince zaten kredi taksitlerini ödeyecek yapýya gelmiþti ama nasýl geldi petkim 100 milyon dolar alacaðýna su içerek
yaptýklarý 3 senedir yazdýðým gibi petkimi kötü varlýklarýn olduðu þirket yapmaya çalýþýyorlar
tutanaða aldýrdýnýzmý sorularý ?
hangi maddelerde soru sordunuz
özel denetim vs istedinizmi
toplantý komseri var vs soru sormak mevzu deðilki onu tutanaða iþleticeksiniz 1 hissesi olanda 1 milyar hisse olanda ayný hakka sahip
https://www.petkim.com.tr/genel-kurul
2025 týklayýn sorular ve verdikelri cevaplar mevcut
Yazdýklarýma katýlýyorum, ama gn kurullarda bunlar gerçekleþmiyor, komiser yiyip içmeye geliyor ve yönetimin yanýnda genelde.Teorik olarak doðru ama fiilirealite farklý.Divan baþkaný geçiþtiriyor.
Ayrýca gn kurula çok donanýmlý katýlmak gerekir.Hukuk va mali konularda yeterli kiþiler gibi.
Okullu böyle gelmiþti, sonuç yok.Süre doldu açýklama yok.Oradaki özel görüþmeler var hepsi soru iþareti.Sufle olabilir.
Öðle boþluðunda yazdým, yoðunluðum var, herkese selamlar.
Ülker genel kuruluna katýldýnýz sanýrým tarýk hc ne deðiþti þöyle bir iki kelam edebilirsiniz. Sonucunuda ve aldýðýnýz kararinizida yine kendiniz biliyorsunuz, paylastiginiz soylemlerle tabi..
Ya da þiþe genel kuruluna katýlan hatta soda sanayi forumuna katýlan pekcok forumdas hatirliyorum.
Bir pasabahce tabaðý temettü alamayandan, sodanin þiþeye dahil olmasýna kadar pek çok forumdas kurullara katýlýp sonuç alamadýklarýný paylaþtýlar. Oysaki þiþe azerilerinde degil.. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
bende katýlýyorum genel kurullara mesela bitane örnek ben senede 5-10 tane genel kurul yapýyorum
https://www.afyoncimento.com/wp-cont...vap-yazisi.pdf
sonunda ne oldu dersiniz adam 1 gün öce yk baþkaný seçiliyor sonra birden býrakýyor
Þirketimizin bugün yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda, Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet HACIKAMÝLOÐLU'nun 31.03.2018 tarihi itibariyle istifa ettiðini belirten dilekçesi görüþülmüþ
ve istifasýnýn kabulüne karar verilmiþtir.
*aydem yazdým zaten ordada genel müdür cfo ve yk baþkanýnýn istifalarýný istedim 2 sene içinde hepsi gitti
Elektronik olarak katýlým saðlayan pay sahibi Tarýk Þahin tarafýndan; "2 senedir paydaslarýna ve
yatýrýmcýlara verdigi hiç bir yatýrým sözünü yerine getirmeyen,6 ayda bir yatýrým stratejisini
degistiren, sirketi mali ve idari anlamda sirketi kötü yönettigine inandýgým sayýn yk baskaný cfo
ve genel müdürümüzün paydas olarak istifalarýný istiyorum,yk baskanýmýz 2021 de bloomberg e
3 senede 2 kat üretim söz verdi 2 senede gerçeklesme ne oldu, geçen sene davos ta da ayný sözü
verdi, tahvil geri alýmýna 40 iliskili firmalarda alacagýmýz 60 toplamda 100 milyon dolarla hibrit
santralleri bitirseydik, 2023deki üretim ve favök çakýlmasý yasanacakmýydý" hakkýnda Yönetim
Kurulu Üyelerine ve CFO'ya soru yöneltmiþtir. Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý ve Genel
Müdür Ömer Fatih Keha ve CFO Hamdi Alp tarafýndan soruya iliþkin ayrýntýlý açýklamalar yapýlmýþ
ayrýca sorulara verilen cevaplar en geç genel kurul tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Þirket
web sitesinde yazýlý olarak da yer alacaktýr.
gözde giriþimde 1 genel müdür gitti onu arada unutmuþum
https://www.gozdegirisim.com.tr/docu...i-tutanagi.pdf
olumlu olanlarda var tabi ýsýzu ve batý çimde deðerleme ve sermaye artýþlarý yaptýrdým
ülker þirket birleþmeleri
kerevitaþ besler birleþmesi
gözde giriþim sahip olduðu polinas grup sadeleþmeleri vs
kendinizi küçük görürseniz karþýnýzdakide küçük görür
Son düzenleme : tarik1234; 01-07-2025 saat: 13:57.
Genel kurula katýlýp üyelerin deðiþmesini saðlamak ya da katilimip degistigini sanmak bence oldukça manidar.
Kaldý ki o üyeler yine kurullarda seçiliyor ve kurulla gönderiliyor.
Þirketin ana yonetimindeki fikirler baki kaldýkça, hicbirsey deðiþmeyecektir. Sistem ayný þekilde devam eder sisteme uymayani zaten gonderiyorlardir.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri