þimdi de 30 a doldurmuþ 500 bin aþýlamaz himalaya tepeleribu kaðýt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))
þimdi de 30 a doldurmuþ 500 bin aþýlamaz himalaya tepeleribu kaðýt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün hayvan stili (hacimsiz) olmadan yüzde 2 de.
Ýþine nasil gelirse. Stil falan yok.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Üstüne üstlük dün doðalgaza zam geldi. Özellikle sanayi kýsmýný ilhilendirsede 3 ncü çeyreði ilgilendiriyor. Þuanda odaklanýlan 2 nci çeyrek olduðu için bilanço açýklanana kadar sektörler arasý borsada geçiþ süreci, bankalar hariç tutarsam. Bankalara zaten faiz indirilecek ha indirildi, bir þekilde inecek beklentisi olduðu üzere onlarýn hikayesi o.
Kopuþ gapýysa o gösterdikleri de bir çok kiþininde o GAPlar yüzünden caný yanmýþ olabilir geçen haftadan beri. Ytd
Bugünun Çarþamba olmasý ayrý bir önem arz ediyor. T2 sebepli hafta akþama doðru parayý býrakýp birakmayacaklari belli olur. Dünkü hacimi geçersek dünkü fiyat ile birlikte iyi olur.. ytd
Herif kamyonu boþaltýyor, kâr al yapýyordur umarým. Yohusa tersini düþünmek dahi istemiyorum
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Alip baþýný gitseydin ya! Bundan iyi fýrsat mý olurdu. Hem o gapý kullanýrdýn hem de dökerdin.
Demek ki dokemedin.
Dokemiyorsun Fuat abi, ama yanýyorsun da.. ytd
Yer Ýmleri