Turist Ömer gibi dolanýp duruyorsun. Yap þu numaraný artýk. Biliyorum indikatörlet þiþti ama sen ne þiþik indikatörler gösterdin ortama geçmiþte. Bir Çarþamba da biz Gülek.. ytd
Turist Ömer gibi dolanýp duruyorsun. Yap þu numaraný artýk. Biliyorum indikatörlet þiþti ama sen ne þiþik indikatörler gösterdin ortama geçmiþte. Bir Çarþamba da biz Gülek.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Neden tersini düþünmek istemiyorum,
Çünkü
Bugün 10300 ü gören bistte de kâr realizasyonu gelirse, önce bunu yamultuyorlar
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Þamaroðlaný olduðu için olabilü
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Konumuz 100 günlüðün üstünde kaliciysak eðer 200 günlük üstüne atýp rahatlamak olmalý.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þamar oðlaný : monarþilerde þehzadelerin yerine dayak atýlan erkek çocuðu.
Hem Doðu hem de Batý monarþilerinde görülen bir uygulamadýr. Þehzadeye yakýn yaþta ve genellikle düþük sosyal sýnýflardan gelen bir erkek çocuðu, onun hatalarý nedeniyle dövülür; bunu gören þehzadenin ayný hatalarý tekrar etmeyeceði umulurdu.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=AVkyQeQjYIuJuJwp
Yoksa Haktan dan beddua gelir haberin olsun..
Atmadým say, akþama ön hazýrlýk. Ýyi birþey yaparsan deðiþtiririm.
Bu durumda endekis þehzade ise petoþ þamaroðlaný oluyor
Yani endekise göz daðý verilecekse, tabii bilemeyiz bu dað mý yoksa göz mü
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Utanmazlar nerdeyse kýzartacaklar taktayý, az yavaþ vurun lem
Þamaroðlaný deye gelen vuruy giden vuruy
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri