Çok haberlere bakmýyorum son zamanlarda vakitsel bakýmdan ama 2 gün sonraki faiz kararý mý etken. Faiz indirimi bekleyen bir piyasa var sanýrým ama faiz indirimi olacaksa neden kredi kartlarýna veya baþka þeylere faiz arttýrýmý mesajlarý geldi geçen günlerde. Sanki faiz indirimi olmayacak gibi geliyor bana. Ama indirim beklenecek havasý üfürduler. Bilemiyorum.. umarým iner ama zor.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu tahta intikam duygularý ile besleniyor kanýmca! Ýntikam için almaya gelenler yine önceden bu hisseye gelenler oluyor hep. Her seferinde bu sefer gidecek diye bir çok eski hissedar, gelir ve gider. Sonra dejavu.. intikam ve hýrslar yapmadan hareket etmek az da olsa merhem olabilir. Kremi surecegin yere göre tedavisi oluyor birsekilde. Ama yýpratýyor. Baþka þeylerle kiyaslaninca.
Ýyi þeylerle kiyaslaninca kötü hissettirir, kötü þeylerle kiyaslaninca sabrettirir.. ytd
Bugünkü hacim hayrolsun hacmi mý? Geçen haftaki en yüksek günlük hacime yaklaþtý.
Hayrolsun deðilse eðer bist30 dan atilmamak için arada yaptýðý hacim mi yoksa.
Tekrar söylüyorum keþke atsalar.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu þamaroðlanýný tokatladýlarsa muhtemelen yakýnda endekisi tokatlarlar, öncü gösterge
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri