Bugunde 1789 dan onayladý ama haftalýkta 1837 yi geçmedi, olsun be gülüm. Yem olmadýk haliyle parayý yine hanýna doldurdum.
Bu arada teb hedef fiyat vermeden önce topladýðý gibi bugunde topladý. Fena bir hafta olmadý oldukça verimli bereketli geçti.
1837 üstünde kaþýða çýkarým artýk ve sonrasýna büyük að gelir. Kýsmet. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þöyle bir baktýðýmýzda bu yýlki günlük en yüksek kapanýþý yaptý. Tavþan mý geçiyorsun diyenler olabilir, geçmiyorum bu yýl dedim sadece. Heyecanlanmaya gerek yok elbette ama yine günlükte mayýs, haftalýkta ise marttan gelen çanaðý bugünkü kapanýþ ile tamamlamýþ. Katlamasý olur mu olmaz mý diye diye herif bizi katladý yýllardýr. Çok çanak gördüm bundan akabinde çömlekte gördüm. Ýlk geldiðim zamandan beri disiplini bozmadan hem malý arttýrdým, hemde para kazandým, yormadý desem yalan olur. Yakýn destekleri yazmýþtým onlar geçerli 1820 ve hemen altýnda 1809, 1796 var. Aylýkta 1924 yýrtýlmamýz gereken yer olabilir, önce haftalýk direnci geçersek, dar alandan kurtulup geniþ alana geçiþ bölgesi.. çapariden, kaþýða ve sonra büyük að..
Bu yýlýn zirvesine binaen klip atardým tabiki istenilen bunlar olmadýðý için atmýyorum.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ayný çanak görünümü, ayný zaman diliminde lingodada mevcut zaten son süreçte birlikte hareket ediyorlardý. Bazen biri yükselirken diðeri düþsede sonunda ayný kapanýþý yaptýlar bu yýl için þuana göre. Ytd
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
10.935 altýna indik ve 10.806 ya dokunduk.. petkm taþ gibi durdu üzerine de prim yaptý.. altta 10.487 ile 10.441 aralýðý var.. kýrýlmasý halinde 10.243 seviyesinin kapýsýný açar.. önümüzdeki hafta uzak bir ihtimal olsa da bir kenarda durmasýnda yarar var.. petkm de 17.92 önemli bir destek oldu.. altýnda 17.79 -17.73 aralýðý mevcut.. an itibari ile 18.92 otoban giþesi..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Dandanakan hocadan da
uzaktan bir görünüm olsa hiç fena olmaz.
Nereye bakýyor bu adamlar dedirten cinsten!
Yaz gelince Dandanakan Hc biraz uzaklaþýyor ortamdan. Ben de iki yýldýr karavanýn parasýný tatil yaparak, hatta deprem sebepli durumlarda çýkardým þükür. Ýnternetin zayýf çektiði yerlerde biraz zor olsada yine keyifli karavan mevzu. Yazlýðý olmayan emekli biri için her yer yazlýk, bu konuya Ytd demiyorum.
Ekonomik koþullar sebepli tavsiye edebilirim.
Yer Ýmleri