"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bilmiyorum belki daha mutlu olacaktýk,
Tutsaydýk dilimizi.
Hadi oturmaya mý geldik.
Halay baþý nirdeee.
Oynak kývrak birþeyler paylaþýn.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Halayýn baþý kaçtý sanýrým. Olsun be gülüm, bugün olmaz belki yarýn. Bugün demek ki bunda deðil diðerlerinde gülecez. Ytd
Uyuz eþek lingo lingo þiþe bile gidiyor, nasýl bir tezgahýn içine düþtük büüyle arkadaþ þansa bak ya
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bu sene sinaiyi çok ayýracaklarýný sanmýyorum. Önünde sonunda düet yaparlar. Bazen biri assolist diðeri dansöz olabilir, bazen tersi. Ama sonunda düet olur kanýmca. 3 ncü çeyrek notlarýmýz vardý. Ytd
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri