saatlik kapanýslar yaklasýyor. Artýk cýkýsýn devamý icin 21.56 altýnda kalýcý olmamalý
saatlik kapanýslar yaklasýyor. Artýk cýkýsýn devamý icin 21.56 altýnda kalýcý olmamalý
Gözlemci tahtacý, gözleme yaptý çýkanlarý. 19 hadi 20 de çýkanlar belki daha öncesi de vardýr bilemem, saç yoldurup, týrnak yedirmiþtir. Saçý olmayanlarýnda kafasý çizilmiþtir. Girerler belki yine ama verdikleri fiyattan alabilirler mi? Yýrtýldýk dediydim üçüncü çeyrek için, magazinlerden aktarýmla. Harbi iyi yýrttýk. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Once 22.06 ardýndan 22.38 denenecek gibi. 22.38 denenirse mutlaka zorlanma beklerim. Asagýda 21.68 ve 21.82 destekler.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Endekste varmýþ bunun gibi bir tane derdim hep, harbiden yok. Atýl kurt vaziyetleri var son süreçte. Ytd
Babababa 7 ziyaretçiye çýktý torpil uzun zamandýr sinek avlýyordu. Hahahahha
Tahtacý mazlumu getirin dedi. Ben ise votkamla erik kýsmýndayým. Arnavut nerdesin.
Eðer þuan yatýrým fonlarý, fark toplamdan alýyorsa malý geri vay ki ne vay.
An itibari ile tabi akþam deðiþmezse. Ytd
Yer Ýmleri