Zaten bu hissenin açýkçýlarý olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsýn açýkcýlarý. Yapsanýza açýk hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açýkçalarýn açýklarýný kapattýrsa o zaman belki düþer. Ytd
Zaten bu hissenin açýkçýlarý olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsýn açýkcýlarý. Yapsanýza açýk hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açýkçalarýn açýklarýný kapattýrsa o zaman belki düþer. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Haksýz mýyým Orhan hc
Benim yaþýmý sormadýn muhtemelen yazýlarýmdan az çok ruhumun genç olduðunu anlamýþssýndýr. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ziyaretçi sayýmýz 9 oldu. Açýkcýlar mý acaba. Dokuz doðursunlar.
Tahtaci dayucuðum bile býktý bu uyuz hisseden, karambole arada limanda gitti. Artýk 1 limanýmýzda yok.
Alttan aldým üstten okuttum yapabilen ehh iþte ölmeyecek kadar buralarda kuru ekmeðe talim ederek tekkeyi bekliyor iþte.
Endekis 11500 olmuþ zirve üstüne zirvesini tazelerken bizim ki daha 25 taleyi bile göremedi býrak zirveyi þurda kalsýn.
Neyise
Madalyonun 1 de þu tarafýndan bakalým,
Bugünkü kýrmýzý için
Mallarý elinden kaptýranlar için 1 güzellik yapýyorlar deye avutalým kendimizi
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün bir 2230 beklerdim en az. Olmadý 2154 kapanýþa da fit im. Bugünlük Ytd
Bugün lingoya kapanýþta kamyon çarptý. Hatta dozer. Neye gelicem borsanýn son yükseliþini lingo ile baþlamýþtý. Ha bununla klasmaný farklý olsada, sadece not olarak bulunsun. Ytd
Yer Ýmleri