Kýzýlderilihaberaracýdayu yorumlarý gibi olmuþ. Sen þu viop topiðinden kendini kurtar. Misal bir hissede ASELS gibi bir hareket olsa bu bakýþ açýsýyla o yükseliþin içinde kalabilmen mümkün deðil. Adam burada bilmem kaç kere tuzak yapmýþ hepinizi alýþtýrmýþ. Bir gün yine böyle bir hareket yapar verirsiniz malý kapanýþa kap ý bir yapýþtýrýr sen sað ben selamet.....
Not : Yorumlarým yeniler kýsa vadeciler ya da profesyoneller için deðildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bana hiç kýzma Zdx&Lunar abi
Bu tahtaciyi tanýmýyorsun, tam 1 soyguncu
Kendine dikkat et, suyuniçine girdiðin an bir daha kurtulamazsýn buradan
![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tahtacý beni tanýsýn.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Üye sayýsýnda artýþ var, yazýlar artmaya baþlamýþ. Bunu gören tahtacý neler yapmaz.
Dikkat çekmeyi baþardýysa alýcý bulur,
Eðer tahtacý alýcý bulursa verici olur bir müddet,
9 mumu egalesiyle kaldýk ve rekor tazeleyemeden döndü.
Yine beleyecez 9 lu mum ne zaman olur diye, 1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur türküsünü hiç yaþatmadý. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
1 ziyaretçi ile izliyohhh. Düzeltme mi yoksa düzelt me mi? Ytd
Yahu sen nasýl birþeysin anlatamam, yaþanýlmasý lazým. Yüzde 10 tombul parmakla, sonra gel dibini sýyýr. Tabi güven olmaz orasýný biliyoruz.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yukarýda býraktýðý gapada gidiyor olabilir, olmayadabilir. Ytd
Yer Ýmleri