1840 dan da ekleme yaptým artýk yeter da verip durma
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Kaþýk böyle atýlýr, çapariden sonra. Yüzde 20 düþtü yüzde 20-30 yükseldi. Çinekop kefal ne varsa. Bundan sonraki kýsým að kýsmý olur umarýmda piyasaya ne oldu. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Devre kestikleri yeri aþmak lazým. Yük bindirmesi olan bölge. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi ürtkütmemek lazým. Ytd
1885 üstüne atarsa c þýkký tuttu bence
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ne var ne yok sil süpür taktaci onuda mý ben öðreteyim
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tavan olmamýþtý ama tabanda olmadý.
Bugünkü düþerkenki performans yükselirken olmamýþtý. Millet ne sevinmiþtir þimdi düþtü diye, düzeltmede alýcý bulur dediydim, kanýmca 3 satan 5 almýþtýr bugün belki daha fazlasý. Ytd
Yer Ýmleri