Þöyle bir yoklama alýrsak, 2 ziyaretçi gözlemliyorum. Sanýrsam bugün bura kalabalýk olmadý yine tahtacý istediðini yapamadý, sebebide diðer hisselerin derdine düþmüþ olabilirler.
Þöyle bir yoklama alýrsak, 2 ziyaretçi gözlemliyorum. Sanýrsam bugün bura kalabalýk olmadý yine tahtacý istediðini yapamadý, sebebide diðer hisselerin derdine düþmüþ olabilirler.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
O takas ile kumarcýlar hariç kimseye bir þey yapamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bu sene çok hýrpalandýk ama ben 2026 dan umutluyum
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Çoðu hisse, endekste dahil dün 50 günlüðü gördü, sarktý be tepkisini alýp öyle kapatmýþtý. Bu görmedi henüz. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Görmez umarým. Günlük ve haftalýk destek 1838 bu arada bulutun altýna sarktýk haftalýkta. Notlarýmýz arasýnda kalsýn. Haftalýk açýdan. Ytd
Çok sýkýntýlý 1 seviyedeyiz, biran önce 1885 üstüne atmasý gerek yohusa d þýkký bizi bekler.
En iyisini yine taktaci emmi bilirde ben yinede süüüleyim. Grafikisi bozuluyor
Günlük ao 18.46
Aylýk ao 19.48
Yýllýk ao 18.39
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bizim inek kýçýný hafif bir kýpýrtatdý. Ytd
Yer Ýmleri