Gaplari kapadý bazýlarý ama endeks kapamadi. Endeks takip edenler için. Ytd
Gaplari kapadý bazýlarý ama endeks kapamadi. Endeks takip edenler için. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu bataklýktan bir an önce kurtulman gerek dayu
Beni asla yenemezsiniz
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Dün baþlangýçta yapacaklarý hareketi sanki hicbirsey olmamýþ gibi bugünu dünden baþlattýlar. Nasýl bir güç var ki don lastiði gibi oynuyorlar piyasayla. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Býrak þimdi bataklýktan kurtulmayý, sen bize endekis ne olur onu söyle
Kýsavademi orta vademi yohusa uzun vademi hangisini soruyorsun.
Kýsa olsun, dur dur yada hepisinden karýþýk yap
Onbine düþer ordan tekrar 11bin üstüne çýkar
Layn böyle analiz mi olur
Heee bal gibi olur
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Sen ruh hastasýsýn Ovvvlum
Niyekine
Ýþte üüüyle
Yeþillendik diye mi dedin
Yooo
O zaman aðladýk meme verdiler diye mi dedin
Yooo
Ne olm o zaman niye üyle dedin
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Endeks çið köfte þeklinde yogurmaya devam ederler, onunda trendi belli ama yükseliþler düþmeye, düþmüþlerde yükselmeye meylolur, para yok çünkü. Ayný para ayni ellerde yer deðiþir. Ytd
Yer Ýmleri