Aslýna bakarsak çoðu hissede hacim yok, bu düþüþ ise eðer böyle olmaz. Ya aþaðý sert hacim ya da yukarý olmasý gerek genel borsanýn. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biraz bu kýsmý anlamsýz geldi bana, hafta sonuna ve T2 lerine bakmadým ama. Parayý faize baðlasalar boþ boþ mu kalacak. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Neyse öðleden sonra geleyim ben. Ytd
Destekler belli ama tahtacý belli deðil.
Sabah dediðin çýktý dayucuðum endekise saðlam kayýyorlar.
Ovvvlum ben endekis vobcusuyum.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Hemen hava atýyorsun sende, bu iþlerde altta kaldým diye üzülmeye üstte çýktým diye sevinmeye gelmez.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Çok konuþmada desteðe gel, bizide kýzarttýlar
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri