Bu arada oyuna hagim de dahil oldu. Bunu hangimle yapmasý bir baþka sonuça götürebilir bizi. Ytd
Bu arada oyuna hagim de dahil oldu. Bunu hangimle yapmasý bir baþka sonuça götürebilir bizi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Salim baba var sadece taraftarlar arasýnda.
O da locadan izliyor.
Geçen gün karþý takýmýn ters indikatör teknik direktörü ile dialoða girmiþti. Notlarýmýzý almýþtýk o gün. Bende çok kez girdim o durumlara artýk uðraþmýyorumYtd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Caroline 19.18.. petkm en yüksek 19.13... biraz daha gayret etsen, uzanýp bir öpücük alabilirdin...![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Kim ne derse desin, klibi atarým.
Samet Burak Ay dan gelsin, ahkam kesenlere biz sapa saðlam ayaktayýz diyor..
Daha iyi klip atmýyorum, henüz o seviyelerde deðiliz. Ytd
Bugün az biraz kafasý bastý. Tebrik ediyorum tahtacýyý.
Eðer açýklýklar kilitlenmiþse yarýnda biraz daha kilitleyim demez mi? Zaten bugün kü ortamda yine açýkcý toplamýþ olma ihtimali var.
Ayrýca spottan da malýný satýp diðer hisselere yönlenenler var mý diye de kontrol etmiþlerdir.
Bu iki husus tahtacýnýn lehine ise devamke, ama istediðini tam olarak yapmamýþsa yine bildiðini okur!
Bizim bakacaðýmýz husus hagim, hacim olur en fazla. Bilebilemeyiz sinsi tahtacýnýn ne yapacaðýný!
Hacýyatmaz bugün level atladý, bu sefer yatmadý. Ytd
Yer Ýmleri