Esozcan abi hep dipte geliyor, birde tepede gelen birini bulursak köþeyi döneriz.
Eee hani açýkcýlarý sevindirecekti tahtaci noldu o iþ
Þey abi
esozcan abi gelince rengi deðiþti
Esozcan abi hep dipte geliyor, birde tepede gelen birini bulursak köþeyi döneriz.
Eee hani açýkcýlarý sevindirecekti tahtaci noldu o iþ
Þey abi
esozcan abi gelince rengi deðiþti
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Akgözlü paçal olan gapi da gapadi. Neler olacak merakla bekliyoz. Fake yapýp yapmama hususu bakýmýndan. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Uçanlar ve savunmanin altýnda sýraya boncuk gibi dizilmisler hacim sýrasýna göre. Fake atýp kalkarlar mý yoksa fake deðil deyip cakarlar mý? Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
10 seans daha var, faiz kararý için. Piyasa düþmeyeceðini dusundursede, ben dusureceklerini düþünüyorum. Ytd
Sürekli 1 gözümüz endekiste
Þaþý oldun olm kaç gündür endekis ile hiç alakasý yok bu kaadýn
La olm sen bunun taktacýsýný bilmiyin o ne kurnazdýr ooo
Ne yani
Bugün endekis yine düþerse bu yine düþmüyecek mi
Ba ba ba soruya bak, bunu bilse bilse tahtacý bilü
Tamam o zaman kýzartýyorum endekisi
La bi yürü git, sen kim endekisi kýzartmak kim
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tabi bu sayfada bunlar bizi ilgilendirmiyor, ilk etapta. Ytd
Sabah ki gaplar hapmiydi acep. Ytd
Yer Ýmleri