Eskiler yavaþ yavaþ ortaya çýkmaya baþladý. Hisse þu ortamda böyle durunca.
Petrol, meragi, cemar hc yok Salim baba yok. Ytd
Eskiler yavaþ yavaþ ortaya çýkmaya baþladý. Hisse þu ortamda böyle durunca.
Petrol, meragi, cemar hc yok Salim baba yok. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
iyi salladýlar ama haaaa... 48 den 35 e kadar alabildim.. kim verdiyse sað olsun... yanmam inþallah...
Karanlýkta 1915 i gösterdiler, eðer olsaydý esaslý sallama olurdu. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Klibi hakediyor ama sorun niye atmýyorum.
Çünküm endeks düþerken bu önden düþüp devre falan kesiyordu, þimdi hiç devre kesen yok. Bu yüzden atmýyorum.
Ama hacimsizligi sebepli de atmýyorum. Hacim yoksa klipte yok. Ytd
Hacim olur endeksi tutar vay be derim, o günleri yaþadýðýmýz zamanlarý da bilirim, endeksi sirtladigi zamanlari.
Anca kendine gücü yetiyor veya mal geçiþlerini veya elinde hisse olupta düþenlere kaydirmalari gördü. Daha yukarý alipta üstten verdirmek yerine aþaðýdan versinler hesabý mý yapýyor.
Ama kallavi hacimler ile o iþ olur, bu þekilde deðil. Ytd
Endeks bugün rengini belli etmemeye çalýþtý. Yukarý almadýðýna göre, þorta devam ettiler gibi anlýyorum, bunda sortcular karar deðiþtirmiþ olabilir, endeks düþerken þorta gecmediseler eðer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
Yer Ýmleri