Dumancýlar gap kýsmýna kadar geldi. Niyeti belli olur. Ytd
Dumancýlar gap kýsmýna kadar geldi. Niyeti belli olur. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bofanýn maliyeti 1915 idi güniçi, mýknatýs gibi çekti. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi 1924 ve üstünde 1933 attý attý, atmadý yan yattý olmaz umarým. Hacýyýda yatýrmazlarsa diye bekliyoruz. Ytd
bu gün hava bulutlu diye ceptekilerin yarýsýný boþalttým.. Meteorolojiye göre Türkiyenin çeþitli yerlerine kar yaðacakmýþ.. ebemi arayýp sýký giyinmesini söyledim.. yarýn kuvvetli rüzgar da gelebilirmiþ.. spenc hoca sen ne fýrtýnalar gördün..'' bu havayý þort ve tiþortla karþilarým'' dediðini, duyar gibi oluyorum..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Sonunda açýkcýlarý da sevindirmesi ne gadden hoþ 1 durum
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Hacimsizlikten þikayet ediyordum ama böyle istemdiydim. Demet abla da yok, kokan adam da. Ytd
Yer Ýmleri