Gerçi o gaplar milyon kez üstünden geçse de insan her defasýnda acaba mý diyor. Ytd
Gerçi o gaplar milyon kez üstünden geçse de insan her defasýnda acaba mý diyor. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
kademeler bakýmýndan çok saçma bir çýkýþ oldu. pek görülmüþ bir þey deðil...
Býdýbýdý yapmada biraz teknik bak bakalým ne diyo
Ýyi be abi napalým acýk yaptýysan, düþürmezse düþmez herifin keyfinin kahyasýmýyýz.
Baba direnci geçeceðini düþünmüyorum orda açýklarý artýrfýk mý tamamdýr
La olm sen psikopatmýsýn, kaattan ne istiyin
Boþa geçen yýllarýmý
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ýnsana hiç güven vermedi ya þimdiye kadar, o yüzden yaptýðý herþeyin saçma olmasý normaldir. Bence. Yükselirken sevinirsin bir bakmýþsýn tersi, yükselirken yok artýk dersin daha da yükselir.
En iyisini yapana kadar borsada en iyisi bu. Bunun gibi manyak hisse bir daha bu ortamlara gelmez. Gözleri ömre bedel.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
En iyisi derken manyaklik bakýmýndan dedim. Aman diyim yanlýþ anlaþýlmasýn. Ytd
Geçenki o düþüþte 9 mumu unutmadýk
9 deðil olm 14 mumdu
Armut aðacýný silkeler gibi silkeledi
Yine silkeler diye bekliyoruz ya, heee ondan silkelemiyo
Way çakal vay, ben bu taktacidan hep þüpelendiydim zati
Olm herif soyguncu la
Napalim þeker, iþine gelince çeker gider
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün bofa satista yok, alýþta alnus yok. Kokan adam da yok. Hacim dunkunun esamesi yok. Nerdesiniz. Ytd
Yer Ýmleri