petkmdeki savaþ Malazgirt ve Mohaç Meydan Muharebesi benzer bir þekilde yapýldý... 2-3 bar ile yüksel, düþmaný içeri çek, kýlýçlarý çýkar.. geri çekilme beklentim vardý ama bu kadar sert bir manevra beklemiyordum...
aþaðýdaki grafikteki sýkýþmaya ben Dunkirk sýkýþmasý diyorum.. bu tür sýkýþmalarda yukarý aþaðý sert hareketler oluþturur. burada beklentim yukarý yönde geliþmesi... bu olasýlýðý düþündüren kýrmýzýnýn ve kahvenin mürdüm kanal dýþýna çýkmadan (veya bir miktar çýktýktan sonra dönüp yön deðiþtirmeleri.. kamyonlar bunun için bekliyor.. ancak her olasýlýða karþý derim ki, ya o gider yada ben..
teknik analizlerimi uzun vade iþlem yapanlar dikkate almasýnlar.. kýsada iþlem yapanlar için günlükte ve haftalýkta ki 20.40 seviyesinin önemi bir kere daha ortaya çýktý..
8.09 2025 haftasýnda 16.92 ye alýþ yazmýþtým 16.93 ten döndü.. sonra tekrar test ettiðinde ben yazmadým 16.83 gördü..para ne derse o olur... lacivert seviyesinin test edilmesi ile roza ve leylak pasif duruma düþtü... artýk takip edilmesi gereken yeþil taþýyýcý bu yeþil de yataya dönerde bizim burada ''kamyonlarý geri çaðýr, babana selam söyle'' derler..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()

para ne derse o olur... lacivert seviyesinin test edilmesi ile roza ve leylak pasif duruma düþtü... artýk takip edilmesi gereken yeþil taþýyýcý bu yeþil de yataya dönerde bizim burada ''kamyonlarý geri çaðýr, babana selam söyle'' derler.. 
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri