Yaw bu devirde hangi akýllý öyle bir manipülasyonu kendi hesabýndan yapar ya çaycýdýr ya þöför.
Yaw bu devirde hangi akýllý öyle bir manipülasyonu kendi hesabýndan yapar ya çaycýdýr ya þöför.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Petkoda iþler denüþük iþliyor, henüz mevzuyu çözemedim
https://youtube.com/shorts/3G_PDPS29...o30tAc6upf1BS6
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýlk tabandakileri döktüyse, ikinci tabana düþüyormuþ gibi yapýp bindirdiklerini kucaklýyor ve onlarýn dökülmesini istiyor mu yoksa daha da kucaklamaya çalýþýyor. Neden çok aþaðýlardan verdi ya da veriyor. Tabi spot tarafýnda durumlar böyle. Öbür durumlarda nasýl? Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýyi günde kötü günde cefakâr ve de vefâkar yol arkadaþým benim, iyi ki varsýn.
Bence
Seni dökemeyeceðini anladý, o yüzden çile çektiriyor. Bu mukaddes yolda çekilen çile kutsaldýr.
Yine kafayý sýyýrdýn dayucuðum, ne diyon la sen açýk konuþ
Olm ben sana mý diyorum, yine yýrtýk dondan çýkar gibi çýktýn.
Hastasýn sen olm kendi kendine konuþuyorsun.
La bi yürü git iþine bak, yoksa sen dökmek isteyipte dökemediklerimizdenmisiniz.
Heee nolcuuk, ölene kadar burdayým.
Ahanda pekko oldu ölene kadar mokoko
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Dolar bazýnda PETKÝM.. stabilite abidesi.. AMK.
Sermayesi 24 sene de sadece 10 kat artmýþ Ulan DOLAR Bile 35 kat yaptý.
Siz bu ülkeye, vatandaþý soymak için mi geldiniz. ?
Sktrin gidin, olmaz olsun böyle kardaþ lýk..
STAR mý ne.. sökün götürün, s.kun bi tarafýnýza..
Yok mu bu p.þtlara dur diyecek..Alooo size sesleniyorum, yukarda oturan..
Yer Ýmleri